Naar inhoud
Hero

Werken bij Bills Barn


Vacature

Bills Barn is importeur en groothandel van producten voor het buitenleven en buiten koken. We werken in een klein, enthousiast en slagvaardig team met een flinke dosis ondernemerschap. Samenwerking staat bij ons voorop: met collega’s, onze klanten en ook onze toeleveranciers.


Logistiek medewerker 12-20 uur m/v


Wat ga je doen?

Het magazijn van ons bedrijf is jouw werkplek. Hier werk je op een zelfstandige manier aan de verwerking van leveringen en bestellingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig lossen van vrachtwagens, het checken van de levering en het op locatie wegzetten van de goederen in de magazijnstellingen. Het orderpikken van bestellingen, het correct verpakken van orders, het juist stapelen van pallets voor een veilige verzending en het assisteren bij het laden van vrachtwagens. Dit alles in nauwe samenwerking met onze logistiek administratief medewerker op kantoor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van je werkplek, het opruimen van het magazijn en met enige regelmaat het tellen van de voorraad. Je voert je werkzaamheden zowel met de hand, de pompwagen als ook met de reachtruck uit.


Wat is het aanbod?

Een afwisselende, zelfstandige parttime functie voor bepaalde tijd van 12-20 uur, vaste werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvend werkaanbod, zal deze functie in de toekomst omgezet worden naar een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd.


Wat ga je verdienen?

Het salaris zullen we inschalen in de functie logistiek medewerker en zal in overleg met jou afgestemd worden op basis van scholing, leeftijd en ervaring.


Beantwoord jij deze vragen met “Ja”?

Vind jij een net, goed georganiseerd magazijn belangrijk? Ben jij in je element als je lekker fysiek bezig bent? Ben jij fysiek in staat om onze producten te verplaatsen (0 tot 20 kilo)? Is het voor jou een uitdaging om onze producten zo te verpakken dat zij zonder schade op locatie aankomen? Vind jij het tof om deadlines te halen? Heb jij ervaring met een reachtruck en heb je al wat veilige kilometers erop zitten?Kun jij als visitekaartje dienen voor onze externe contacten zoals klanten en of pakketdienstmedewerkers? En als laatste ben jij per direct parttime beschikbaar?

Kun jij deze vragen met “Ja” beantwoorden, dan maken we graag kennis met je! Mail je CV én motivatie voor 2 juli 2020 naar werkenbijbillsbarn@gmail.com t.a.v. Mevr. F. ter Steeg – Klok - Bills Barn (www.billsbarn.nl).


LET OP:

Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.
De gesprekken vinden plaats op 7 en 8 juli 2020.


-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-

Cookie-instellingen

Bills Barn gebruikt cookies om een optimale gebruikers ervaring te creëren.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren