Naar inhoud
Hero

Wie wij zijn

Bills Barn is importeur en groothandel van producten voor het buitenleven en buiten koken. We werken met een klein, enthousiast en slagvaardig team.

De eigenaren, Bernard ter Steeg en Femke ter Steeg-Klok, zijn broer en zus en komen uit een ondernemersgezin. Het ondernemerschap is ze dan ook met de paplepel ingegoten.

Ons doel is groot te worden door klein te blijven. Samenwerking is belangrijk, zowel met onze klanten als ook onze toeleveranciers. Daarnaast is in ons bedrijf duurzaamheid een belangrijke pijler. Dat komt zowel tot uiting in de producten die wij importeren als in onze bedrijfsvoering, zoals de organisatie van de logistiek.

"Eén van de leuke aspecten van mijn werk is dat ik
de kans krijg om bij bedrijven een kijkje achter de schermen te nemen. Als ik een duidelijk beeld heb van de mensen achter het bedrijf en hoe er gewerkt wordt, dan kan ik daarna meedenken over de beste benadering richting de consument. Ieder bedrijf is anders, daar is niet één pakket voor. We adviseren iedere klant op maat.”


Bernard ter Steeg
Commercieel directeur
bernard@billsbarn.nl


“Via onze social media kanalen staan wij in direct contact met de eindgebruikers van onze producten. Hiermee bouwen we aan de bekendheid van het merk en weten we goed wat er bij de consument leeft. Deze kennis brengen wij weer over aan onze klanten, die wij via deze kanalen ook ondersteunen bij de verkoop.”


Femke ter Steeg-Klok
Algemeen directeur
femke@billsbarn.nl

Cookie-instellingen

Bills Barn gebruikt cookies om een optimale gebruikers ervaring te creëren.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren