Naar inhoud
Hero

Hoe wij werken

Vanuit Bills Barn ondersteunen we onze verkooppunten op verschillende manieren bij de verkoop van onze producten. Het gedrag van consumenten verandert, zowel in het zoeken naar informatie als in het koopgedrag. In onze ondersteuning proberen we hier zo goed mogelijk op in te spelen. Graag laten wij zien wat wij voor u als verkooppunt kunnen betekenen om de verkoop te stimuleren en u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

In de winkel

Voor in uw winkel bieden wij een hoogwaardige en aantrekkelijke presentatie van onze producten. Daarbij zorgen wij ervoor dat het product voldoende aandacht krijgt en dat uw bezoeker zoveel mogelijk zelf de weg kan vinden bij de keuze voor een product.

Online

We zijn online erg actief. Vanuit onze rol als importeur werken wij hard aan de bouw van het merk dat wij voeren en het vergroten van de naamsbekendheid. Voor Cobb betekent dit dat wij een informatieve website bieden: www.mijncobb.nl. Daarnaast bouwen we continu aan het vergroten van de Cobb community via Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest.

En in ons bedrijf

Ook in onze bedrijfsvoering en visie proberen wij onze verkooppunten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Snelle leveringen en altijd voorraad
Wij vinden het belangrijk dat u snel van gevraagde producten kunnen voorzien. Al onze producten zijn standaard uit voorraad leverbaar.

Selectief netwerk en duidelijke prijsstellingen
Wij werken met een selectief netwerk van verkooppunten en hanteren duidelijke prijsstellingen. Hiermee voorkomen wij dat verkooppunten in sterke onderlinge concurrente terecht komen.

Bereikbaar en persoonlijk
We zijn een bedrijf met korte lijnen en willen zo goed mogelijk ondersteuning bieden. We zorgen er dan ook voor dat we goed en makkelijk bereikbaar zijn voor vragen.

Cookie-instellingen

Bills Barn gebruikt cookies om een optimale gebruikers ervaring te creëren.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren